Fragt

Vores ekspertise i fragt- og kurérservice gør os i stand til at tilbyde alsidige aftaler, der lever op til dine behov.

Skræddersyet fragtservice til private og erhverv

Hos Brande Kurér fragter vi for både private og erhvervskunder, og vi varetager alt fra små til store opgaver. Du kan få skræddersyet en fragtløsning, så den bedst vil passe til din virksomhed eller til den fragtsituation, du nu står i. Vi kører dagligt bestemte ruter, hvor vi kører forbi vores faste samarbejdspartnere. Dermed tilbyder vi både faste erhvervsaftaler lige såvel som enkeltfragt af diverse ting for private kunder.

Vi kører både mellem importører og producenter til jagtkæder og anden detailhandel, lige såvel som vi fragter købt gods fra butikker eller auktioner ud til private købere. Vores ekspertise i fragt- og kurérservice gør os i stand til at tilbyde alsidige aftaler, der lever op til dine behov.

Vi fragter alt fra kaffeautomater til våbenskabe

Vi fragter alt fra cykler og kaffeautomater til våbenskabe og meget derimellem. Vores primære fragt består af våben og ammunition, hvilket vi naturligvis har de rette godkendelser og tilladelser til. Med speciale heri har vi derfor stor erfaring og ekspertise i at håndtere og fragte våben, våbenskabe og ammunition.

Ovenstående er blot et par eksempler på ting, vi dagligt fragter. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller hvis du eventuel har en speciel fragtopgave, vi skal klare for dig.

Vi leverer til hele landet

Vi kører til hele landet, herunder til alle de brofaste øer i Danmark. Dertil har vi samarbejdspartnere i Nordtyskland, gennem hvem vi kan sende til eller modtage gods fra Europa. Vi og vores 6 chauffører står selv for fragten i Danmark, og skal du have fragtet noget længere, sørger vi for at få de rette fragtaftaler i stand.

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og få svar

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave indenfor dine ønskede rammer og betingelser. Kontakt os i dag og lad os finde den bedste løsning til din opgave.