Kurérservice

Hos os er dit gods altid i gode hænder.

Kurerservice i Jylland og på Sjælland

Hos Brande Kurér har vi i mange år arbejdet under navnet kurerservice, hvilket vi stadig gør i en mindre grad. I dag kører vi i højere grad vores faste ruter, hvor det er muligt for vores kunder at få deres gods fragtet med.

Vi er beliggende i Brande, men vi kører hele Jylland og Sjælland. Du er derfor altid velkommen til at give os et kald, hvis du har noget, der skal fragtes via vores faste rutekørsel.

Derfor kører vi ikke ofte som kurer, hvor man kører fra A til B, men vi fragter i højere grad som en del af vores ruter. Vi er derfor stolte af at kunne sige, at vi er landsdækkende, hvilket gør det nemt for vores kunder at få transport til deres gods.

En kurerservice udover det sædvanlige

Hos os er dit gods altid i gode hænder. Vi lever efter princippet, at det er bedst at være på forkant i forhold til at være bagud. Derfor sørger vi altid for at overholde alle aftaler i forhold til tid, sted og pris. På den måde kan vores kunder vide sig sikre på, at de kan stole på os.

Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er, at tingene kommer frem til den aftalte tid. Hvis du vil vide mere om vores priser, kan du finde det under fanen ’priser’ her på hjemmesiden. I og med at vi har vores faste rutekørsel, er det en økonomisk og miljøbevidst fordel for dig at vælge os som kurer.

Skal du have fragtet gods?

Hvis du vil benytte dig af vores kurér til fragt, kan du udfylde vores kontaktformular her på hjemmesiden. Du er også velkommen til at ringe på tlf. 28 25 23 73 eller skrive en mail til info@brande-kurer.dk. Eller du kan bruge kontaktformularen i højre side.

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og få svar

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave indenfor dine ønskede rammer og betingelser. Kontakt os i dag og lad os finde den bedste løsning til din opgave.