+45 28 25 23 73    p_tegllund@yahoo.dk

Nyheder

Nyheder

En lille historie ( fra det virkelige liv )

En kollega har lige haft en uheldig hændelse; En af hans chauffører havde et “lille møde” med ordensmagten, her konstaterede man at vedkommende transporterede ” Tomme Patronhylstre ” disse høre ind under våbenloven og må KUN tranporteres af folk med tilladelse hertil ( det har de ikke ) det skal lige siges, at både vognmand og chauffør var uvidende om hvad der var i pakken. Det medførte en temmelig stor bøde til afsender, samt indragelse af våben/jagttegn, samt div. våben som var på adressen. Havde vognmand og/eller chauffør haft kendskab til indholdet, havde de ligeledes fået en stor bøde.
Pointen med denne lille historie er at man skal sørge for og sende sine ting med de transportøre der er indenfor de enkelte fagområder.

Som i kan se har vi flyttet vores tur over Mors ( Mandag ) til om Fredagen, hermed har vi begge liftbiler til rådighed hver dag. Samt vi har rykket lidt på ” grænserne ” så vi dækker flere steder, flere gange om ugen.

 

For og få ALLE vore “faste” kunder til og bruge vores Bookingsystem, har vi besluttet og indføre et gebyr for dem som ikke bruger systemet, altså dem som sender en mail med info omkring afh. & lev. så for og få de sidste med kommer dette tiltag.
Skulle der være problemer med og oprette jer i systemet, så gi os et kald ( 28252373 )

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og få svar
Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave indenfor dine ønskede rammer og betingelser. Kontakt os i dag og lad os finde den bedste løsning til din opgave.