+45 28 25 23 73    info@brande-kurer.dk

Nyheder

Vi har i 2019, på trods af Covid19 optimeret med 2 nye biler og 2 nye ansatte, og er nu Danmarks største transportør af
Våben & Ammunition, og det er vi stolte af.
Fra 1/4.21. omlægges firmaet til et Selskab, fra ” Brande Kurérservice ” til ” Brande Kurér Aps ” herudover vil der ikke ske de store ændringer. Det er de samme folk som fortsætter, og det er efter de samme principper som altid.
BEMÆRK: Der kommer nyt CVR NR. samt nyt KONTO NR.

For og få ALLE vore “faste” kunder til og bruge vores Bookingsystem, har vi besluttet og indføre et gebyr for dem som
ikke bruger systemet, altså dem som sender en mail med info omkring afh. & lev. så for og få de sidste med kommer
dette tiltag.
Skulle der være problemer med og oprette jer i systemet, så gi os et kald ( 28252373 )

 

En lille historie ( fra det virkelige liv )

En kollega har lige haft en uheldig hændelse; En af hans chauffører havde et “lille møde” med ordensmagten, her konstaterede man at vedkommende transporterede ” Tomme Patronhylstre ” disse høre ind under våbenloven og må KUN tranporteres af folk med tilladelse hertil ( det har de ikke ) det skal lige siges, at både vognmand og chauffør var uvidende om hvad der var i pakken. Det medførte en temmelig stor bøde til afsender, samt indragelse af våben/jagttegn, samt div. våben som var på adressen. Havde vognmand og/eller chauffør haft kendskab til indholdet, havde de ligeledes fået en stor bøde.
Pointen med denne lille historie er at man skal sørge for og sende sine ting med de transportøre der er indenfor de enkelte fagområder.

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og få svar
Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave indenfor dine ønskede rammer og betingelser. Kontakt os i dag og lad os finde den bedste løsning til din opgave.