Våbentransport

Hos Brande Kurér tilbyder vi våbentransport, så du er sikret en godkendt transport af våben.

Våbentransport hos Brande Kurér

Hos Brande Kurér tilbyder vi våbentransport, så du er sikret en godkendt transport af våben. Alle vores chauffører er naturligvis godkendte til at køre med våben, hvor du på den måde er garanteret en sikkerhedsforsvarlig transport af dine våben. I og med at vores chauffører er specialiseret til at fragte våben, kan du vide dig sikker på, at dit våben kommer sikkert frem. Vi modtager gerne henvendelser fra privatpersoner såvel som erhvervskunder.

Vi kører nemlig både for private til private samt for erhverv til erhverv. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os, hvis du har brug for en professionel fagmand til våbentransport.

Vi transporter våben i hele Danmark

Vi er beliggende i Brande, men til trods for det kører vi i hele Jylland og resten af landet. Når vi fragter våben, overholder vi selvfølgelig den gældende lovgivning. Reglerne er meget skarpe, hvilket gør det svært og besværligt for privat- og erhvervskunder at fragte våben selv, da man skal have godkendelse af politiet til våbentransport.

Vi transporterer alt, hvad der kan kategoriseres som almindelige våben og ammunition. Det kan være alt lige fra våben til jagt eller baneskydning, bue og pil eller f.eks. peberspray til politiet. Du kan være helt tryg ved, at vi overholder alle regler for våbentransport. Vi har biler til at fragte våben aflåst og tildækket for, så transporten sker efter lovgivningen.

Vil du vide mere om sikker våbentransport?

kontakt os gerne! Til trods for vores geografiske placering kører vi – som sagt – i hele landet, så tøv ikke med at kontakte os. Ring på tlf. 28 25 23 73, hvis du har behov for at få fragtet våben. Du er også velkommen til at sende en mail til info@brande-kurer.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på hjemmesiden, hvis du har en forespørgsel.

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og få svar

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave indenfor dine ønskede rammer og betingelser. Kontakt os i dag og lad os finde den bedste løsning til din opgave.